Olimb har informert borettslaget om at både vann og avløp må være helt stengt av i fire dager per blokk i forbindelse med strømpeleggingen av bunnledningene. Det gjør at en ordningen med toalettbrakker ikke vil være en løsning vi som beboere kan leve med. I praksis betyr det at ingen kan bo hjemme i de fire dagene arbeidet pågår i av deres blokk. Styret beklager at dette ikke er blitt formidlet tydelig før nå, men vi har fram til nå planlagt ut fra opplysninger om at vann og avløp ville kunne brukes på kveld og natt.

Arbeidet er planlagt gjennomført slik:

Lindebergåsen 62: 15. - 18. august 2022
Lindebergåsen 64: 29. aug. - 1. sept. 2022
Lindebergåsen 66: 12. - 15. september 2022
Lindebergåsen 60: 26. - 29. september 2022

Styret ber alle vurdere om de selv kan ha finne et alternativ bosted de fire aktuelle dagene. De som ikke har familie, hytter eller andre overnattingsmuligheter vil få dette ordet av borettslaget.

Styret vil bruke SMS, og om nødvendig gå fra dør til dør, for å innhente svar fra alle andelseierne om det er behov for hjelp med å finne alternativ overnatting. Dette skjer ca. tre uker før deres blokk skal strømpelegges.

Det er ikke en hyggelig beslutning for styret å kreve at andelseiere må fravike sine leiligheter i fire dager, men strømpelegging av avløpsnettet er avgjørende viktig for alle som skal bo i Ospa de neste 50-100 årene.

Vi inviterer til egne korte informasjonsmøter uken før arbeidene starter i hver enkelt blokk.